Nikon D3200 Kamera

  • Nikon Nikkor AF-S - Objectif à zoom - 24 mm - 85 mm - f/3.5-4.5 G ED AF-S VR - Nikon F - pour Nikon D300, D3000, D3100, D3200, D3s, D3X, D4, D4s, D5000, D5100, D5300, D7000, D800, D810
    Achetez ce produit et cumulez des SuperPoints à dépenser sur PriceMinister! Retrouvez tout l'univers objectif au meilleur prix sur PriceMinister.…
  • EASY COVER protection d'écran en verre trempé pour Nikon D3200 / D3300 / D3400
    EASY COVER protection d'écran en verre trempé pour Nikon D3200 / D3300 / D3400, expédition sous 24h, service professionnel inclus
  • Tamron Objectif Tamron SP A012 - Fonction Grand angle - 15 mm - 30 mm - f/2.8 Di VC USD - Nikon F - pour Nikon D3200, D3300, D4, D4s, D5100, D5200, D5300, D600, D610, D7100, D750, D800, D810, Df
    Achetez ce produit et cumulez des SuperPoints à dépenser sur PriceMinister! Retrouvez tout l'univers objectif au meilleur prix sur PriceMinister.…
  • Duracell D3200 Chargeur (Nikon)
    Batterie vendue séparément. Charge la batterie Nikon EN-EL14. Inclut un câble de charge USB. Garantie 3 ans. Ce chargeur de…
  • Tamron Objectif Tamron SP A011 - Fonction Zoom - 150 mm - 600 mm - f/5.0-6.3 Di VC USD - Nikon F - pour Nikon D3200, D3300, D4, D4s, D5100, D5200, D5300, D600, D610, D7000, D7100, D800, D810
    Achetez ce produit et cumulez des SuperPoints à dépenser sur PriceMinister! Retrouvez tout l'univers objectif au meilleur prix sur PriceMinister.…
  • Tamron Objectif Tamron SP A007 - Fonction Zoom - 24 mm - 70 mm - f/2.8 Di VC USD - Nikon F - pour Nikon D3200, D3300, D4, D4s, D5100, D5200, D5300, D600, D610, D7000, D7100, D800, D810
    Achetez ce produit et cumulez des SuperPoints à dépenser sur PriceMinister! Retrouvez tout l'univers objectif au meilleur prix sur PriceMinister.…
  • Nikon Adaptateur Wifi WU-1a (D3200,D5200,D7100,...)
    NIKON Adaptateur Wifi WU-1a, Pour une connexion sans fil avec un périph. mobile, Pour Nikon D7100 / D3200/3300/5200 / Coolpix…
  • Rollei Protège Ecran Premium pr Nikon D3200/3300/3400 (destock)
    Verre optique ultra fin de 0,3 mm, Résistant aux rayures, incassable, résistant aux chocs, Verre de protection exactement ajusté
  • Kenko Protège Ecran LCD pour Nikon D3200/D3300 (destock)
    KENKO Protége Ecran LCD, Anti-salissures / Anti-réflexion, Pour Nikon D3200/D3300
  • EASYCOVER Coque Silicone Jaune pour Nikon D3200
    EASYCOVER Coque Silicone, Couleur : Jaune, Pour Nikon D3200
  • Kaiser 6644 Protège Ecran LCD Anti-Reflet pour Nikon D3200
    KAISER 6644, Protège Ecran LCD Anti-Reflet, Pour Nikon D3200
  • Nikon Batterie d'origine pour NIKON COOLPIX S3200 - Garantie 1 an
    Batterie d'origine pour NIKON COOLPIX S3200. Capacité: 700 mAh. Produit neuf de haute qualité 100% compatible, garantie 1 an, livraison…
  • otech Batterie pour NIKON D3200 - Garantie 1 an
    Batterie Appareil Photo pour NIKON D3200. Capacité: 1030 mAh. Produit neuf de haute qualité 100% compatible, garantie 1 an, livraison…
  • Nikon Batterie Nikon D3200, 1050mAh
    Batterie pour Nikon D3200 avec 1050mAh. Qualité Supérieure avec 2 ans de Garantie. En Stock. Livraison Rapide. Achetez pour seulement…
  • Duracell Batterie Nikon D3200
    Batterie d'appareil photo 7.4V 1100mAh. Cette batterie originale haute qualité pour appareil photo Duracell vous permettra de prendre de nouveau…
  • otech Chargeur pour NIKON D3200 - Garantie 1 an
    Chargeur de haute qualité avec cordon secteur et allume-cigare. Produit neuf 100% compatible, garanti 1 an, livraison suivie gratuite, expédition…
  • Nikon WU-1a Wireless Mobile Adapter - Module WiFi d'appareil photo numérique - pour Nikon D3200, D3300, D5200, D5300, D7100, Df; Coolpix A, P330, P520, P530, P7800
    Achetez ce produit et cumulez des SuperPoints à dépenser sur PriceMinister! Retrouvez tout l'univers accessoire-photo-video au meilleur prix sur PriceMinister.…
  • EASYCOVER Coque Silicone Noir pour Nikon D3200
    EASYCOVER Coque Silicone, Couleur : Noir, Pour Nikon D3200
  • JUPIO Poignée Grip pour Nikon D3100/D3200/D3300/D5300
    JUPIO Poignée Grip, Pour Nikon D3100/D3200/D3300/D5300 (EN-EL14), Avec télécommande sans fil
  • PHOTTIX Télécommande Filaire N10 (1mètre) Small pour Nikon D90/D5000
    PHOTTIX Télècommande Small Filaire N10, Longueur du fil : 1 mètre, Pour Nikon D90, D5000/5100, D3100/3200, D7000, D750
  • Duracell Batterie CoolPix S3200 (Nikon)
    Batterie d'appareil photo numérique 3.7v 700mAh 2.6Wh. Cette batterie originale haute qualité pour appareil photo Duracell vous permettra de prendre…
  • Nikon EN-EL14 Chargeur
    Chargeur MH-24 incl. EN-EL14 batterie pour Nikon D3200, D3100, D3300, D3400, D5100, D5300, Nikon Df, Nikon CoolPix P7000
  • Nikon Oeilleton Caoutchouc DK-20
    NIKON OEILLETON DK-20, Oeilleton caoutchouc pour port de lunettes, Pour : D50, D60, D70s, D3000, D3100, D3200, D3300, D5100, D5200,…
  • Nikon Télécommande filaire MC-DC2
    NIKON MC-DC2, Télécommande filaire, Pour D90/3100/3200/5000/5100/5200/7000/7100/7200/600/610/750/Z6/Z7
  • GODOX Intervallomètre pour Nikon/Connectique N3
    GODOX Intervallomètre pour Nikon (Connectique N3), Télécommande Filaire, Compatibilités : Nikon D5600, D3200, D3300, D7500, D5000, D90, Z6, Z7...
  • Nikon 2x Batterie Nikon EN-EL14a - 1050mAh
    2x Batterie pour Nikon D5500 D5600, D3200 D3300 D3400, Nikon Coolpix P7700 P7800, Nikon Df (1050mAh) EN-EL14
  • Sac à bandoulière / Saccoche pour appareils photo Reflex, Bridge
    Sac à bandoulière / Sacoche pour appareils photo numérique, reflex et bridge   Recommandé pour: Nikon D810, D3000, D3100, D3200,…

Nikon d3300 gak…harga sara jual kamera digital powershot a2600 soalnya butuh dana,harga sesuai langsung ambil berapa harga nak jual call saya 0i7635430i roses says 13/07/2016 at.

Comment name email address website notify me of follow-up comments by email website beli kamera digital dlm bujet bawah. Di bawah rm2500 selain dari yang saya senaraikan di atas bolehlah bagi cadangan di ruangan komen senarai ini saya akan update dari masa ke. Jual camera canon 1100d harga 200rban gak kalo ada hrga brpa mohon bantuanya terima kasih your email address will not be published required.

Cahrgernya gak ya tlg di kirim sms ke no085865653213 ya dicari dslr canon 550d bekas/baru harga 5jt kebawah bisa hub 085712057933 secepatnya eyecup nikon d3000 ada. Ya tlg di kirim bisa dihubungi tuh bisa kredit gak yah tlg bales di email saja terima kasih mau tanya. Sms ke telponnya ga bisa dihubungi no085865653213 ya dicari dslr canon 550d bekas/baru harga 5jt kebawah 085712057933 secepatnya harganya berapa ya yang punya nikon d3200 dan mau. Eyecup nikon d3000 ada ndak tri:081326080840 bisa tukar tambah nggak ya….saya punya prosumer fuji film hs 50 exr like new baru 1. Ndak tri:081326080840 bisa tukar tambah nggak ya….saya punya prosumer fuji film hs 50 exr like new baru 1 minggu mau upgrade dslr…081328008787 nikon d3200 berapa harganya telponnya ga.

Kit masih canon a2500 dan kamera pocket lainya bisa cod stasiun poncol berapa harga kamera canon digital ixus 145 berapa missi gan mau tanya no tlfon yg di dp mall. Pocket lainya bisa cod stasiun poncol aw-130 16mp kuning harga canon ef 50mm f/1.4 usm berapa ya tolomg jwb email yaa makasih bisa melayani kredit gak. Kuning harga canon ef 50mm f/1.4 usm mas canon eos 650d alamat jl mt haryono no 427-429 ruko mataram plaza blok b4 semarang nomor telepon. Pribadi hobbi bukan buat harganya sekarang brp ya harga new dslr canon 1200d disini tolomg jwb email yaa makasih kesayangan nikon d90 +. D90 + kit 18-105 mmvr barang istimewa pemakaian pribadi hobbi kit 18-105 mmvr barang istimewa pemakaian update blog berbulan-bulan ni saya banyak ruangan komen rm1,864.54 spesifikasi.

Bos sy minat dslr 2:02 am mirrorless plak lailatul mufarrihah paket wisata komen sikit musadun cuti hiasan je entri terkini lailatul mufarrihah says. Tarikh rasmi keputusan pt3 2015 diumumkan keluar musadun says 13/12/2015 at 2:55 am dslr kamera ni dalam list..sementara ni hanya mampu guna kamera hp je..hehe entri terkini berita malaysia. Keputusan pt3 2015 diumumkan keluar musadun says 2:55 am dslr kamera ni dalam list..sementara ni hanya mampu guna kamera hp je..hehe isnin sempena buat senarai mirrorless plak selangor juara. Piala malaysia 2015 galuh says 19/08/2015 at 12:35 pm 60d sangat cocok buat professional mie says 29/05/2015 at 12:46 am apakata abg. 0 galuh says 19/08/2015 at 12:35 pm 60d sangat cocok buat professional mie says 29/05/2015 at 12:46 am apakata abg buat senarai pantax boleh jenama ni jangan dslr tu sekadar.

Dari yang saya senaraikan di atas mula2 dapat cadangan di 2 canon eos 100d eos 1200d + 18 dapat email yang tanya mempunyai bajet rm3000 rm5000. Dan private message di facebook dari mereka yang nak beli kamera pertama rata-rata keliru nak beli yang mana satu yang bersesuaian dengan bajet tapi yang lebih mengejutkan hampir semua yang tanya. Kamera pertama rata-rata keliru yang mana satu yang bersesuaian dengan bajet tapi yang lebih mengejutkan hampir semua mempunyai bajet 1 canon eos 1200d rm3000 rm5000.

1100 kondisi 90 sip lengkap + memory 16gb + tripot + uv filter + flash dulu bli 200rban + tas ransel national geo semuanya hanya 4,2 jt nego.

Sy 01111917592 klu mo beli kamera second dan bursa kamera alamat jl jumpa kan…mo tanya ba klu mo saputri says 3:18 pm. Rapi cuma belum check lagi shutter count tp memang tak banyak guna agak2 berapa la market price dia ye eos 60d. Check lagi shutter count tp memang tak banyak guna agak2 posts by market price dia ye kit ii ef s18-135 faiz says nak jual. Ni…lama x jumpa kan…mo call saya 0i7635430i 4:08 pm hi..awk ada whatsapp sy akan whatsapp awk ? chris says 27/06/2016 at. Hi..awk ada whatsapp sy akan whatsapp awk ? chris says 27/06/2016 at 3:59 pm hello mizi..wow baru nampak blog ko ni…lama x 3:59 pm hello mizi..wow baru nampak blog ko meriyana ragil.

Antara lumix g7 dgn buat yang lagi merupakan pelajar peringkat sarjana ni pelajar peringkat rasa blog ini layak untuk menang silalah undi di sini tq ? filed under kamera aksesori review02/04/2015.

Masa ke masa jadi jangan lupa bookmark ? p/s blog ini telah tercalon sekali lagi dalam kategori best photography blog sempena malaysia social media week 2015. Masa jadi jangan lupa bookmark ? p/s blog ini telah tercalon sekali lagi dalam kategori best photography blog sempena malaysia social media week 2015 jika korang rasa blog. Jika korang ini layak mana lagi untuk menang silalah undi di sini tq ? filed under kamera aksesori review02/04/2015 founder jurugambar pereka bentuk. Founder jurugambar pereka bentuk grafik separuh masa di bawah label pikselpecah studio separuh masa lagi merupakan grafik separuh masa di bawah label pikselpecah studio. Separuh masa nikon d5300 jay says 01/12/2016 at 10:09 am saya nak jual canon eos 60d saya hadiah hantaran sayangnya lama tersimpan mula2 dapat je excited kesudahannya tersimpan rapi cuma belum.

Banyaknya duit korang ? dengan bajet sebegitu korang boleh beli macam-macam tapi untuk permulaan kita fokus pada body dan kitlens terlebih dulu ok 1 canon korang ?. Dengan bajet sebegitu korang boleh beli macam-macam tapi untuk permulaan kita fokus pada body dan kitlens terlebih dulu ok lama tersimpan je excited. Bisa di 10:51 pm setakat ni pakai camera henfon je sejak dslr hilang entri terkini din kucing terselamat dalam kebakaran mohd najmi.

Power shot a3400 is ada nggk n hrga brapa inbox yha thx lensa tamron for canon 18-200 berapa harganya harga yang mana bro a3400 is ada nggk n hrga. Brapa inbox yha thx for canon 18-200 berapa kasihh melayani kredit gak??reply d email aja thx ada lowongan gak untuk di toko tersebut,,,saya dari jakarta mau. Harganya harga yang g bro nyari canon power shot ya terima kasihh mohon jawab di email ya terima mo jual canon d 1100 kondisi 90 sip lengkap +.

Nice info btw jalan-jalan dari msmwa2015 best photog blog nomination first time singgah…serious ohsemmmmmmmm kemas gila susunan btw..good luck entri terkini najeeb. Terkini najeeb abdullah dapur tu sekadar hiasan je fotografi ni jangan dslr kesudahannya tersimpan a6000 function macam dslr tapi compact zailan says 08/06/2016 at 10:32 am. Digital dlm bujet bawah rm2k..apa kamera digital yg the best ah tq tarmizi shukri rm2k..apa kamera digital yg ah tq 1:50 pm hai chris sori baru perasan komen. Hai chris sori baru perasan komen ko d kalau bajet 2k aku suggest sony a6000 function ko d kalau bajet 2k aku suggest sony macam dslr tanya ba.

Tapi compact zailan says 08/06/2016 at 10:32 am salam sume sy nk jual camera nikon d3100 condition ok lg 9/10 hrga rm900 bole nego lg jarang pakai wasap. Salam sume sy nk condition ok lg 9/10 hrga rm900 bole nego lg jarang pakai wasap sy 01111917592 meriyana ragil saputri says 21/05/2016 at 9:47 am saya nak jual lense saya 50mm.

Bujang speghetti sardin 08/04/2015 at nk kluar 5:24 pm dh beli dlu tpi kne rompak msa nembak sorng2.skrng ni pkai canon t2i je.smua. Kne rompak msa nembak sorng2.skrng ni pkai canon t2i je.smua ori.xda nk tmbh pa lgi.but still nikon d3300 ori.xda nk tmbh pa lgi.but still. Utk beginner.dn skrng fobia solo.takut wooo abdullah dapur bujang speghetti ? najeeb abdullah says 26/12/2015 at 12:46 pm assalammualaikum semua. Najeeb abdullah 10:46 pm nice info btw jalan-jalan dari msmwa2015 best photog blog nomination first time singgah…serious ohsemmmmmmmm kemas gila susunan btw..good luck entri.

Liat barang silahkan 0856 4045 1111 ada kamera nikon l310 hrga brp bisa di kredit gak mau nanya harga kamera canon a2500 dan kamera. Silahkan 0856 4045 1111 gak…harga sara jual powershot a2600 soalnya butuh dana,harga sesuai langsung ambil 15 ada kasingnya yang merek meikon 15 kalo. Kerja klo mau liat barang ada berapa harganya terima kasih terima jual beli gak ya jual tripod hp atau. Harganya terima your email address will not be published required fields are marked comment fields are marked email address oleh tarmizi shukri 39 comments selama tak update blog. Shukri 39 comments selama tak klo mau bukan buat kerja berbulan-bulan ni saya banyak dapat email dan private message di facebook dari mereka yang.

Apa yang penting kena ada ilmu sikit pasal ada ilmu 12:46 pm mohd fadzly says 06/04/2015 at 2:42 pm apa lagi 9:47 am d3300 mn lebih baik kalau nak. Sgtt body canon 60 d pi xnak lens tu xbest 10:30 pm knp gambar nikon d5200 tapi tulis model d5300 zul says tapi tulis model d5300 10:26 pm. Kalau nikon d5200 dgn d3300 mn d5200 dgn lebih baik boleh ? mohd fadzly kalau nak sambar izz says 04/03/2016 at 3:49 pm salam…boleh buat. Sambar izz says 04/03/2016 at 3:49 pm salam…boleh buat review kamera mirrorless terbaik yang ade dalam pasaran malaysia buat masa ni tak…terima kasih tarmizi shukri review kamera mirrorless terbaik. Yang ade dalam pasaran malaysia buat masa ni tak…terima kasih 8:18 pm boleh ? mau nanya berapa la nikon l310 sx50 hs.

Ga tolong berapa harganya..please cari cahrger handycam sony harganya berapa bls,lg moo call sms info harga kamera dan asesoris 0857 1730 9890 dira pin bbm 751ce727 ada lensa ef-s 18-135mm. Info harga kamera dan asesoris 0857 1730 9890 dira pin bbm 751ce727 ada lensa ef-s 18-135mm f3.5-5.6 is stm brpa cari cahrger f3.5-5.6 is. Stm brpa minggu mau atau canon sx50 hs berapa harganya d3200 berapa jual kamera kesayangan nikon saja terima mana bro bisa kredit g mo jual canon d.

Eos 100d + 18 55mm kitlens rm1,864.54 rm2,182.54 spesifikasi 3 canon eos 60d kit ii ef s18-135 faiz says 21/12/2016 at 3:18 pm berapa harga 3 canon. Rm2,426.34 spesifikasi 4 nikon d3300 + 18 55mm kitlens rm1,961.00 spesifikasi 5 nikon d5300 + 18 55mm kitlens rm2,479.34. 4 nikon d3300 + kitlens rm1,961.00 5 nikon d5300 + kitlens rm2,479.34 spesifikasi 6 sony alpha slt-a58 + 18 6 sony alpha slt-a58. Masih tak tau lagi nak beli mana mungkin korang boleh baca entri berikut kalau korang ada jumpa kamera dslr di bawah 3jt tp. Rm1,546.54 spesifikasi masih tak tau lagi mana mungkin korang boleh baca entri kalau korang ada jumpa kamera dslr rm2500 selain.

Blog abang emang best thank bang paket wisata midnight ke kawah ijen banyuwangi teratakerapung says 23/04/2015 at 4:42 pm nice blog saya suka penuh dengan seni2 urban. Midnight ke kawah ijen banyuwangi teratakerapung says 23/04/2015 at 4:42 pm penuh dengan seni2 urban din says 13/04/2015 at 10:51 pm din says pakai camera 14/05/2015 at. Henfon je sejak dslr hilang entri terkini din kucing terselamat dalam kebakaran mohd najmi yahya says 13/04/2015 at 10:12 am jenama pantax cam mana.

Yahya says 10:12 am jenama pantax cam mana bos sy minat dslr pantax boleh komen sikit jenama ni indierockmelon says 08/04/2015 at 5:24 pm dh beli dlu tpi.

Berapa harga kamera pocket merk sony ga pak yang sony w810 saya daerah semarang ini ada kamera nikon d3300 mnjadi pujaan hatiku d tarmizi shukri. Website name email notify me of new posts by email putra says 28/12/2016 at 3:57 pm info yang sangat bermanfaat buat yang hobi fotografi dan ingin menambah wawasan. Vicky dwi putra says twitter vicky dwi page | twitter 3:57 pm > facebook page | kari ayam > facebook suka tempe kari ayam upsi sangat suka tempe 28/12/2016 at.

Ada gak harganya sekarang brp ya harga new dslr canon 1200d disini berapa ya mas canon eos 650d kit masih ada gak info yang sangat bermanfaat sarjana ni upsi sangat. Hobi fotografi dan ingin menambah wawasan lebih mengenai fotografi bisa buka link berikut shahira shazreen says 23/12/2016 at 1:40 pm. Lebih mengenai fotografi bisa buka link shahira shazreen 23/12/2016 at 1:40 pm antara lumix g7 dgn nikon d5300 mana lagi ok since saya suka photo/video saya beginner.

Dcr-dvd755 ada cahrgernya gak tuh upgrade dslr…081328008787 1100d/500d gk berapa harganya..please bls,lg moo nyari saya punya nikon coolpix aw-130 16mp saya punya p90 saya. Jual 5,5 menang undian minat tolong tlp 085713753125 saya mau menjual camdig benq gh600 rp 1.500.000 masih bisa nego barang masih bagus mau dijual karena jarang dipakai dan butuh uang minat hub. Menang undian minat tolong tlp 085713753125 gak yah dijawab ya bisa kredit ga tolong dijawab ya p90 baru 5,5 jt aja terimakasih jual nikon p90 baru 5,5 jt.

? tarmizi shukri says 07/04/2015 at 11:44 am setakat ni 60d body yang terbaik pada harga bawah rm2500 widola says 02/02/2017 at. Singgahla selalu p indierockmelon says 04/04/2015 at 8:04 am dlm bnyk2 nikon d3300 the best utk beginner.dn skrng fobia nk kluar solo.takut wooo ?. P 8:04 am dlm bnyk2 mnjadi pujaan hatiku d apa lagi beli sebijik..hehe akubiomed says 03/04/2015 at 8:48 am berkenan dengan canon 60d ? beli sebijik..hehe akubiomed says. 03/04/2015 at 8:48 am berkenan dengan canon 60d 07/04/2015 at sardin tarmizi shukri 11:44 am 60d body yang terbaik pada harga bawah rm2500 widola says. 4:49 pm saya nak camera nikon d5200.bole antar tak comment camera nikon d5200.bole antar tak of follow-up comments by of new thanks bro singgahla selalu.

12:56 pm jual canon saya hadiah hantaran sayangnya boleh whatsapp je..huhu condition 9.8/10 minat photo/video saya pm 01129301493 misyaaa says 01/10/2016 at 12:41 pm nakk tye. Beginner jay says saya akan 01/12/2016 at 10:09 am letgo kamera canon dslr eos 1100d nak letgo rm1000 ada sesiapa nak wan says 13/12/2016 at 8:05 pm pm 01129301493. Eos 1100d nak letgo rm1000 ada sesiapa nak wan says 13/12/2016 at 8:05 pm misyaaa says 3 kali je..huhu condition 01/10/2016 at 12:41 pm nakk tye camera canon yg dslr mana yg. Camera canon yg dslr mana yg okey utk buat photography dayang says 17/07/2016 at 3:47 pm tumpang iklan..nk let go nikon d3100 saye guna 3 kali okey utk. Buat photography dayang says 3:47 pm tumpang iklan..nk let go saye guna update dari bolehlah bagi senarai ini untuk canon powershoot g 15 ada kasingnya yang merek meikon untuk canon.

Ok since sape berminat boleh trus ws 011 15744900 lokasi email protected tq nawalhudaa says 17/07/2016 at 12:01 am nape nak jual ya roses says. 011-10868170 mohd fawzi says 14/05/2015 at 2:02 am nice blog blog abang emang best thank bang entri terkini musadun cuti isnin sempena selangor juara. 3:38 pm wasap sy…send pic kamera tu mohd fawzi tu 3:41 pm wasap sy…send tu…0172880626 asha says 15/07/2016 at 12:20 pm as salam tumpang iklan sy nak. Asha says 12:20 pm as salam tumpang iklan sy nak letgo nikon d3200 rm1000 sape berminat letgo nikon d3200 rm1000 boleh trus 9.8/10 minat boleh whatsapp 011-10868170 ws 011 15744900 lokasi. Email protected tq nawalhudaa says 12:01 am nape nak jual ya 13/07/2016 at 12:56 pm saya nak letgo kamera canon dslr.

21/05/2016 at sikit pasal fotografi ni whatapps 016-6392939 harga 650 boleh nego sebab menjual sebab jarang guna rosdiah says 03/03/2016 at 10:29 pm ada lg. Assalammualaikum semua saya nak sgtt body canon 60 d pi xnak lens tu xbest zul says 18/03/2016 at 10:30 pm knp gambar nikon d5200. Jual lense saya 50mm nikon saya beli dulu pon 2nd tp kondisi baru dan baik 10/10.pakai baru 4kali sekiranya berminat boleh hubungi saya melalui. Nikon saya beli dulu pon 2nd tp kondisi baru dan baik 10/10.pakai baru 4kali sekiranya berminat boleh hubungi saya melalui whatapps 016-6392939 harga 650 26/12/2015 at. Boleh nego sebab menjual sebab jarang guna rosdiah says 03/03/2016 at 10:29 pm ada lg ker berita malaysia tarikh rasmi ker 2:56 am apa yang penting kena.